Een Tiny House laten bouwen🔨

Ben je op zoek naar een Tiny House om duurzaam in te wonen of te recreëren? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Wij bouwen Tiny Houses voor permanente bewoning of recreatie in een huisselijke sfeer🌿 Ben je verliefd geworden op onze bouwstijl? Wij gaan graag voor jou je Tiny House realiseren! 

Wanneer wij voor jou aan de slag gaan, kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een Tiny House SHMILY, volledig door ons ontworpen en gebouwd
 • Een passend ontwerp op maat met daarin je wensen
 • Bouwen volgens een huiselijke stijl
 • Inrichting volgens de laatste trends

Tiny House SHMILY ▸ Ons aanbod ▸ Wat is een Tiny House ▸ Het proces ▸

 • Camper-Pioneer-een-tiny-house-laten-bouwen-5
 • Camper-Pioneer-een-tiny-house-laten-bouwen-2
 • Camper-Pioneer-een-tiny-house-laten-bouwen-3
 • Camper-Pioneer-een-tiny-house-laten-bouwen-1
 • Camper-Pioneer-een-tiny-house-laten-bouwen-4

Ons aanbod

Wil je een Tiny House laten bouwen? Bekijk hieronder ons aanbod. Wij helpen en geven je graag advies, welke aansluit bij jouw wensen. Want iedere Tiny House is uniek! 🏡

Camper-Pioneer-compleet-pakket
 EEN TINY HOUSE SHMILY LATEN BOUWEN 

Je wilt een Tiny House en bent verliefd geworden op onze bouwstijl.

Voor wie is dit geschikt:

 • Wanneer jij je niet thuis voelt in een 'bouwpakket' Tiny House. Op zoek bent naar een prachtig design en kunstzinning gebouwde woning (van binnen én buiten) en tegelijkertijd volledig zelfvoorzienend is uitgerust. Je wilt een huisselijke sfeer in de woning en bij het ophalen van je Tiny House er direct in wil wonen of recreëren.
Lees meer ▸
Camper-Pioneer-casco-pakket
 EEN CASCO TINY HOUSE LATEN BOUWEN 

Naast een compleet Tiny House, bieden wij ook een casco aan.

Voor wie is een casco Tiny House geschikt:

 • Zelfbouwers die het leuk vinden om eigen interieur te bouwen, zoals het plaatsen van de keuken en badkamer, slaapplaatsen, schilderen, inrichten en styling etc. Maar het niet zien zitten om het skelet te bouwen, de gevelbekleding te plaatsen en de technische werkzaamheden te verrichten zoals het aanleggen van de elektra en watervoorziening, isoleren etc.
Lees meer ▸

Wat is een Tiny House?

Een Tiny House is een kleine volwaardige vrijstaande woning van maximaal 50 vierkante meter(m²) vloeroppervlak. Ze worden bewust gebouwd en bewoond vanuit de behoefte een meer eenvoudig leven te leiden, minder gericht op consumeren en met een kleinere ecologische voetafdruk. Minder bezit en meer vrijheid om je leven in te richten zoals je zelf wilt. 

Bij het ontwerp en de bouw van de kleine woningen maken we slim gebruik van ruimte, slimme oplossingen en innovatieve technologieën. Een Tiny House is (deels) zelfvoorzienend, van goede kwaliteit en kunstzinnig, mooi en smaakvol gebouwd. Mobiel zijn is daarbij geen voorwaarde, maar vaak een middel om makkelijk verplaatsbaar te zijn.

Maak kennis met ons concept: Tiny House SHMILY😁

Hoe kom je bij zo’n naam, zul je je wellicht afvragen? De betekenis is heel eenvoudig: See How Much I Love You 

Dit is volgens ons de waarde waar het in het leven om gaat. Niet alleen in een relatie, maar juist in alles wat je mag doen in dit leven. Doe het met veel liefde en je kunt de mooiste dingen maken, ontwerpen en bereiken!

Bekijk hier onze demo Tiny House ▸

Hoe de woning wordt gebouwd

Een Tiny House SHMILY is volledig door ons ontworpen en gebouwd. Van A tot Z proberen wij zo min mogelijk afhankelijk te zijn van leveranciers, door zoveel mogelijk in eigen beheer te maken en ontwerpen.

In een Tiny House SHMILY zit veel handwerk en is met liefde gemaakt. Een oer Hollands product zou je het zeker kunnen noemen met het fairtrade keurmerk SHMILY❣️

Tecnische specificaties ▸
Wil je ook een pioneer worden?

Laat je inspireren! Want wij zetten de deur van ons huisje wagenwijd open😁

neem contact op ▸

Het proces

01. INTAKE

Je wilt een Tiny House, leuk! Waar gaan jullie de woning voor gebruiken? Permanente woning, investering, mantelzorgwoning of recreatievoorziening? Het kan allemaal! Wat is belangrijk voor jullie? Welke voorzieningen zijn belangrijk? Geheel zelfvoorzienend of juist deels? Tijdens de intake maken we kennis met elkaar, horen we jullie wensen en geven we advies. Een intake duurt ongeveer een uur en kost €75,-

02. ONTWERP

Op basis van de intake, gaan we aan de slag met het interieur ontwerp- en kleurplan. Hierbij komt jou woning echt tot leven! Dit ontwerp presenteren we op basis van een moodboard. Dit gebeurt allemaal voordat we gaan starten met het bouwen. Wanneer het ontwerp akkoord is, gaan we aan de slag met de bouw.

03. BOUWEN EN TESTEN

Yes, het gaat echt beginnen! In onze werkplaats wordt je huis gebouwd. Tijdens de bouw hebben we contact en sturen we updates van het proces. De bouw van een complete woning duurt gemiddeld 5 maanden. Voor een casco woning duurt de bouw gemiddeld 3 maanden. Wanneer de woning klaar is, testen we eerst goed alle systemen en voorzieningen.

04. OPLEVERING

Wanneer de bouw is afgerond, het huisje is ingericht en alles getest is, is het tijd voor de oplevering. We zullen de woning aan je presenteren en alles uitleggen. Hierna overhandigen we de sleutel, zodat je je droom kunt leven. Gefeliciteerd met je woning!

Ben je enthousiast geworden over onze bouwstijl? Heb je een vraag of interesse in onze diensten?

Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.


Lees hieronder onze beoordelingen: ★ ★ ★ ★ ★
Meer beoordelingen lees je hier

Pioneers_socialmedia posts SEP2019-217.png

"Al vanaf het moment van wegrijden was het vakantiegevoel er! De camper oogt groot en toch rijdt het als een gewone auto."

- Ed en Katja l camper huren
CamperPioneer_review-Camper-Bouwen.jpg

"Prachtig hoe jullie dit voor elkaar hebben gekregen. Van begin tot het einde een hele fijne samenwerking!"

- Audrey Lauwers l camper bouwen
CamperPioneer_review-camper huren

"Een geweldige ervaring met deze prachtige camper van Wander & Wendy! De eerste keer dat we met een camper op pad gingen."

- Frans en Gerda l camper huren

Leuk dat je interesse hebt in een Tiny House SHMILY❣️

Hoe kunnen wij je helpen?

ZIN IN EEN WEKELIJKSE DOSES INSPIRATIE?

Volg onze werkdagen op Facebook & Instagram @camperpioneer

Scroll naar boven