Reviews

IMG_0427.jpg

Martijn en Tessa

"We hadden meteen bij het eerste gesprek een goede klik met Wander en Wendy. Aanvankelijk hadden we een offerte aangevraagd voor een complete ombouw van onze bus naar camper maar gedurende het gesprek en bij het uitdenken begon het heel erg te kriebelen om het toch deels zelf te doen. Thuis zagen we pas de mogelijkheid voor een casco ombouw. Ideaal.

Wander en Wendy waren heel erg flexibel in het aanpassen van ons plan. Ze hebben nog steeds heel fijn meegedacht met onze ideeën voor de bouw en rekening gehouden met al onze wensen. Na deze uitgebreid besproken te hebben, hebben we de bus met een heel goed gevoel bij hen achtergelaten. Tijdens de bouw kregen we regelmatig een fijne update. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat!

En ook erg blij dat we ze nog steeds gemakkelijk bereikbaar zijn. Kortom, ervaren klussers, flexibel, betrouwbaar en erg fijn in de omgang en communicatie!"

Bekijk portfolio van deze casco camper ▸
IMG_9948.jpg

Femke

"Ik ben eigenlijk per ongeluk bij Camper Pioneer terecht gekomen, maar werd meteen door de website enthousiast! En dat enthousiasme is alleen maar gebleven. Vanaf het eerste moment tot ook na de oplevering heb ik de communicatie en afstemming heel erg fijn gevonden. Heel ontspannen, flexibel, attent en zorgvuldig. Alles was bespreekbaar en Wendy en Wander hebben me op ontzettend goede ideeën gebracht.  Door te luisteren naar mijn wensen, deze op een creatieve manier te triggeren en met leuke, creatieve en praktische suggesties komen. Hun eigen ervaringen met het op pad gaan met een camper kwamen daarbij heel erg goed van pas. En altijd stond mijn wens centraal, heel erg fijn!

En met de camper zelf ben ik ook superblij! Mooier dan verwacht en heel erg praktisch ingericht. En ook erg fijn: geen onaangename verassingen rondom meerwerk of uitloop in planning. Juist heel erg transparant, op tijd èn binnen budget. Om te eindigen met een feestelijke overdracht met bubbels en gebak, heldere uitleg en bij iedereen blije gezichten. Je merkt echt dat Wander en Wendy het heel erg leuk vinden om te doen en jou ook vooral een hele fijne camper toewensen.   

Ben je dus op zoek naar mensen die voor jou een bus ombouwen tot camper, dan moet je zeker een keer met Wander en Wendy gaan praten. Daar ga je geen spijt van krijgen 😊"

Bekijk portfolio van deze camper ▸
IMG_9077.jpg

Martin en Tineke

"Wij wilden onze oude camper van bijna 25 jaar oud vervangen door een nieuwer exemplaar waar we de rest van ons leven mee vooruit zouden kunnen. Maar omdat de standaard buscampers meestal niet onze smaak zijn, hebben we besloten om een Citroen Jumper bestelbus door Camper Pioneer te laten ombouwen naar onze wensen. De manier waarop Wendy en Wander dat aanpakken, sprak ons erg aan. Heel leuk om samen de indeling, materialen en kleuren samen te stellen. 

Tijdens de ombouw werden we goed op de hoogte gehouden van de vorderingen met leuke filmpjes en appjes, dat was erg handig. Er komt heel wat bij kijken om alle voorzieningen in de juiste volgorde aan te brengen, maar Wander is een echte vakman.

Omdat we al ervaring hadden met een camper, hadden we al bepaalde wensen over de inrichting. Maar vaak werden we verrast door de betere alternatieven van Wendy en Wander waar we zeker geen spijt van hebben.

Wij zijn heel blij met onze camper, hij voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Ook krijgen we steeds positieve reacties van anderen, dus het resultaat is zeker geslaagd!"

Bekijk portfolio van deze camper ▸
IMG_8756.jpg

Sofie

“Vanaf het begin super blij geweest met mijn keuze voor jullie!

Dankjewel voor het luisteren naar en respecteren van mijn wensen. Door jullie mooi doorvertaald naar het thema: ‘stoer en strak’.  

Super leuk dat we ‘samen’ nieuwe mogelijkheden hebben kunnen realiseren. Voor nu proost op een fijne samenwerking en gaaf eindresultaat. 

Jullie zijn toppers!!!”

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Review-Frank-en-Jessica.jpg

F&J en drie kids

"Wat een fantastisch project was dit met Camper Pioneer. Vanaf het ontwerp tot de oplevering was het een feestje om samen te werken.

Voor alle ideeën werd een oplossing bedacht of een beter alternatief aangedragen. En helemaal geweldig was het om de camper op te halen, die echt als ons 2e huis aanvoelt in de sfeer die we graag wilde.

Wat ons betreft een waanzinnig geslaagd project!"

Bekijk portfolio van deze camper ▸
review-berit.jpg

Berit

“De camper is precies hoe ik wenste dat die eruit zou zien, tegelijk had ik nooit durven dromen dat het echt zo mooi kan worden in werkelijkheid.

Wander en Wendy hebben van begin af aan heel veel aandacht aan mijn eigen smaak, voorkeuren en ideeën besteed – zowel aan het begin tijdens de eerste ontmoeting als ook tijdens het vervolg, het opleveren van de camper en tijdens het hele proces. De kleuren, materialen en ook onderdelen zo als wasbak, fornuis of licht zijn super mooi gekozen.

Het is erg leuk om dit proces mee te maken. De camper voelt nu al als een verlenging van mijn eigen huis.

Wander en Wendy hielden mij altijd op de hoogte, waren erg transparant en reageerden snel op eventuele vragen en hadden ook veel technische know-how waar ik van kon leren. Het eind resultaat is super mooi en uniek

- ERG BEDANKT!”

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Review-Maarten-en-Mscha.jpg

Maarten en Mascha

"Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe camperbus. De bus is helemaal afgestemd op onze wensen, met daarbij die extra creatieve touch, wat onze bus echt speciaal maakt. Het hele proces van bedenken tot afleveren, is voor ons heel spannend en leuk geweest.

We werden heel goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. We zijn nu een paar keer met de camperbus op weg geweest en dat was top.

Heel erg bedankt Wander en Wendy!" 

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Review-Albert-en-Marissa.jpg

Albert en Marissa

"Wij waren op zoek naar een partner die met passie zijn vak uitvoerde en waar een natuurlijke enthousiasme achter zat. Net als wij passie hebben voor ons vak en levensstijl in het algemeen. Zo zijn we bij camper pioneer uitgekomen en na het eerste gesprek was het ons al duidelijk dat zij onze droom een start mochten geven.

Naast het oprechte persoonlijke karakter zijn Wander en Wendy erg professioneel in het totale traject. Zeer duidelijk met een goede structuur m.b.t.  afspraken en administratieve afhandeling. Afspraken worden nagekomen en tijdens het traject was er regelmatig contact over details en planning.

Kortom wij zijn super blij met het prachtige resultaat, en wij mogen het nu zelf gaan afmaken. Super veel zin in.

Veel dank aan team Wendy en Wander"

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Scroll naar boven