Reviews

Review-Maarten-en-Mscha.jpg

Maarten en Mascha

"Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe camperbus. De bus is helemaal afgestemd op onze wensen, met daarbij die extra creatieve touch, wat onze bus echt speciaal maakt. Het hele proces van bedenken tot afleveren, is voor ons heel spannend en leuk geweest.

We werden heel goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. We zijn nu een paar keer met de camperbus op weg geweest en dat was top.

Heel erg bedankt Wander en Wendy!" 

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Review-Albert-en-Marissa.jpg

Albert en Marissa

"Wij waren op zoek naar een partner die met passie zijn vak uitvoerde en waar een natuurlijke enthousiasme achter zat. Net als wij passie hebben voor ons vak en levensstijl in het algemeen. Zo zijn we bij camper pioneer uitgekomen en na het eerste gesprek was het ons al duidelijk dat zij onze droom een start mochten geven.

Naast het oprechte persoonlijke karakter zijn Wander en Wendy erg professioneel in het totale traject. Zeer duidelijk met een goede structuur m.b.t.  afspraken en administratieve afhandeling. Afspraken worden nagekomen en tijdens het traject was er regelmatig contact over details en planning.

Kortom wij zijn super blij met het prachtige resultaat, en wij mogen het nu zelf gaan afmaken. Super veel zin in.

Veel dank aan team Wendy en Wander"

Bekijk portfolio van deze camper ▸

Review huurders

Donya

Op pad met mijn 2 kleine kinderen (2 en 4 jaar)! Wat een avontuur in een geweldige camperbus. Van alle gemakken voorzien; 2x 2-persoonsbedden (incl opgemaakte bedden), veel opbergruimte, binnen zitjes, keukenblok met alle benodigdheden om te kunnen koken en eten, koelkast... Echt zo compleet!

En toch ook zo compact om weer door te rijden naar een volgende bestemming. Goed contact met Wendy & Wander wat het helemaal afmaakt. Het is dat ze aan de andere kant van het land wonen, anders zouden we elke maand op pad gaan met de camper!

Lees meer reviews ▸

Frans en Gerda

Een geweldige ervaring met deze prachtige camper van Wander & Wendy! De eerste keer dat we met een camper op pad gingen om door Nederland rond te reizen.

Een fijn en prettig contact met de eigenaren van deze camper. Alleen maar complimenten, ook door de opgemaakte bedden en het heerlijk was om in deze bedden te slapen! Het makkelijk besturen was doordat het een automaat is met een achteruitrijcamera en het daardoor heerlijk en relaxt rijden was! Het was op en top genieten! Zou nog zoveel willen zeggen, maar dit zou je écht zelf moeten ervaren!!  


Dit was voor ons een onvergetelijke vakantie en het is voor ons zeker, als we weer eens willen gaan rond toeren, we deze camper weer gaan boeken!

Lees meer reviews ▸
Scroll naar boven