Reviews

Review-Frank-en-Jessica.jpg

F&J en drie kids

"Wat een fantastisch project was dit met Camper Pioneer. Vanaf het ontwerp tot de oplevering was het een feestje om samen te werken.

Voor alle ideeën werd een oplossing bedacht of een beter alternatief aangedragen. En helemaal geweldig was het om de camper op te halen, die echt als ons 2e huis aanvoelt in de sfeer die we graag wilde.

Wat ons betreft een waanzinnig geslaagd project!"

Bekijk portfolio van deze camper ▸
review-berit.jpg

Berit

“De camper is precies hoe ik wenste dat die eruit zou zien, tegelijk had ik nooit durven dromen dat het echt zo mooi kan worden in werkelijkheid.

Wander en Wendy hebben van begin af aan heel veel aandacht aan mijn eigen smaak, voorkeuren en ideeën besteed – zowel aan het begin tijdens de eerste ontmoeting als ook tijdens het vervolg, het opleveren van de camper en tijdens het hele proces. De kleuren, materialen en ook onderdelen zo als wasbak, fornuis of licht zijn super mooi gekozen.

Het is erg leuk om dit proces mee te maken. De camper voelt nu al als een verlenging van mijn eigen huis.

Wander en Wendy hielden mij altijd op de hoogte, waren erg transparant en reageerden snel op eventuele vragen en hadden ook veel technische know-how waar ik van kon leren. Het eind resultaat is super mooi en uniek

- ERG BEDANKT!”

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Review-Maarten-en-Mscha.jpg

Maarten en Mascha

"Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe camperbus. De bus is helemaal afgestemd op onze wensen, met daarbij die extra creatieve touch, wat onze bus echt speciaal maakt. Het hele proces van bedenken tot afleveren, is voor ons heel spannend en leuk geweest.

We werden heel goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. We zijn nu een paar keer met de camperbus op weg geweest en dat was top.

Heel erg bedankt Wander en Wendy!" 

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Review-Albert-en-Marissa.jpg

Albert en Marissa

"Wij waren op zoek naar een partner die met passie zijn vak uitvoerde en waar een natuurlijke enthousiasme achter zat. Net als wij passie hebben voor ons vak en levensstijl in het algemeen. Zo zijn we bij camper pioneer uitgekomen en na het eerste gesprek was het ons al duidelijk dat zij onze droom een start mochten geven.

Naast het oprechte persoonlijke karakter zijn Wander en Wendy erg professioneel in het totale traject. Zeer duidelijk met een goede structuur m.b.t.  afspraken en administratieve afhandeling. Afspraken worden nagekomen en tijdens het traject was er regelmatig contact over details en planning.

Kortom wij zijn super blij met het prachtige resultaat, en wij mogen het nu zelf gaan afmaken. Super veel zin in.

Veel dank aan team Wendy en Wander"

Bekijk portfolio van deze camper ▸
Scroll naar boven