Wij zijn Wander en Wendy + 🐶 Buddy

Hij is technisch, zij creatief. Wij hebben onze krachten gebundeld💪🏼

  • DE SNELLE VERSIE OVER ONS:
  • 👩‍❤️‍👨 Getrouwd, 29 jaar oud
  • 💯 Ondernemer
  • 🌳 Passie voor duurzame recreatie
camper-pioneer_Over-Wander.jpg

Maak kennis met Wander

Geboren in 1991, opgegroeid in de Alblasserwaard en woont nu in Bergambacht (gemeente Krimpenerwaard). Waaruit ik iedere dag samen met Wendy veelzijdig en creatief bezig ben. 

Voordat ik ondernemer werd, was ik werkzaam als automonteur, autoschadeherstel, monteur in de scheepsvaart en bij defensie. Na zoveel werkervaring heb ik op 1 april 2016 de stap gezet naar ondernemer.

Wat ik zó leuk vind aan het bouwen van Campers, is het creatieve proces. Het ontwerpen van constructies, vormen en slimme indelingen. ''Van jongs af aan speelde ik graag met lego, maar ik had er een hekel aan om dingen via een bestaande tekening te maken.'' Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds zo😉 Ontwerpen, creëren en mooie dingen maken, dat geeft mij een kick!

camper-pioneer_Over-Wendy.jpg

Maak kennis met Wendy

29 jaar en beschrijf mezelf als een ondernemende creatieveling. Ik heb een liefde voor de schepping en het buitenleven, ben sportief en weet van aanpakken. Maar wist je dat ik ook muzikaal en linkshandig ben?

Vanaf 2009 creëer ik als Grafisch Ontwerper logo's en identeiten en fotografeer ik bedrijven, waarbij fotografie kan worden gecombineerd voor brochures of website. De laatste jaren ben ik erachter gekomen dat ik niet voldoende positieve energie krijg uit ‘vijf dagen van 9 tot 5 op kantoor’. Toen wij in het najaar van 2018 onze bestelbus hebben omgebouwd tot camper, merkte ik dat ik hier niet mee wilde stoppen. Zoveel positieve energie leverde mij dat op✨

Ik vind het heerlijk om samen met Wander te ondernemen, creëren en bouwen aan Camper Pioneer en wordt enthousiast van al onze leuke huurders die wij al hebben mogen ontvangen in onze camper!

camper-pioneer_Over-Buddy.jpg

Opzichter Buddy

Meestal luister ik naar de naam Buddy. Ik ben 5 jaar en een echte blonde Golden Retriever.

Bijna iedere dag mag ik met mijn baasjes mee naar de werkplaats waar ze buscampers bouwen. Ik kan mij geen beter vrij leven voorstellen. Ik hoop dat jullie veel campers kopen en/of huren, dan kan ik nog lang genieten van mijn vrije leven.

Woef🐶 

 HOE HET BEGON 
''Dus gingen we met een lege bedrijfsbus met daarin een koelbox en ons luchtbedje in de zomer van 2018 een weekje proefcamperen in Nederland''

Het begon allemaal in de zomer van 2018 toen Wander thuis kwam met een Volkswagen Crafter bedrijfsbus, welke bedoeld was voor de handel. De bus werd op Marktplaats gezet en de vraagprijs werd geboden. Maar Wander besloot hem niet te verkopen.

Wij hebben altijd al gekampeerd, maar dan met een tent. Maar het reizen smaakte naar meer. Toen we de bedrijfsbus voor de deur hadden staan, werd het idee camper geboren. Echter we hadden beide nog nooit met een camper gekampeerd. Dus gingen we met een lege bedrijfsbus met daarin een koelbox en ons luchtbedje in de zomer van 2018 een weekje proefcamperen in Nederland. We hebben op campings, camperplekken en 'stand alone' gestaan. En... het tripje met de kale bedrijfsbus smaakte naar meer!

Van bus naar camper

De zoektocht naar de perfecte indeling en interieur uitstraling begon. We hebben elkaar de vraag gesteld wat wij belangrijk vinden in een camper en daarbij was Pinterest onze beste vriend voor stijl- en kleurinspiratie. Toen er een kloppend idee was, begon in het najaar van 2018 de bouw. Alles wat we deden was nieuw. Zoals gaten in de bus zagen voor ramen. Ook duurde alles wat we deden twee keer zo lang omdat alles uitgezocht moest worden. Maar dat gaf niks, want wat een hoop positieve energie kregen we ervoor terug!

Op tweede kerstdag 2018 was de camper zo goed als klaar en gingen we er voor het eerst mee op stap. Het was spannend om er voor het eerst mee weg te rijden en op plaats van bestemming te kijken of alle voorzieningen goed zouden functioneren. Maar alles werkte en we hebben een ongelofelijk mooi weekend gehad!

camper-pioneer_Over-Wander-en-Wendy.jpg

Verhuren

Toen we begonnen met bouwen van onze camper hadden we al het idee om de camper te verhuren. We vinden dat een mooie manier om de investering terug te verdienen en meer mensen te laten proeven van het vrije camperleven. In april 2019 begon voor ons het verhuurseizoen. De eerste keer dat de camper werd opgehaald was spannend, want er rijdt iemand anders weg in ons 'huisje'. Iedere huurder kwam met zoveel enthousiaste verhalen terug, dat we ook van het verhuren veel positieve energie krijgen!

Een stapje groter

In januari 2020 zijn we een stapje groter gegaan en zijn we gestart met het ontwerp en de bouw van ons eerste Tiny House. Waarom een Tiny House? Het hele Tiny House concept en filosofie past bij onze levensstijl. We vinden het gaaf om mooie producten te creëren en creatief en anders te denken. De meest recente updates van de bouw kun je vinden op Facebook en Instagram onder de naam @camperpioneer 

Over-ons_One-Tec.png

Interesse in onze diensten?

🌲 Live • Love • Camp

neem contact op ▸
Scroll naar boven