« Terug

Oplevering Mercedes Sprinter camper voor 5 personen👨‍👩‍👧‍👧

opleverig-mercedes-sprinter-camper-7.jpg16 nov

Vrijdag 8 oktober 2021 was het voor F&J uit de buurt van Amsterdam eindelijk zo ver! Dit was dé dag dat ze hun compleet omgebouwde bus naar buscamper kwamen ophalen!

Tijdens het bouwproces hebben we bijna iedere week een update met foto’s gestuurd, maar toen ze de camper kwamen ophalen was het de eerste keer dat ze de camper helemaal ‘af’ bekeken. 

Gezonde spanning

Met gezonde spanning opende ze de deur van hun mooie buscamper. En nadat ze zelf alles hadden bekeken, zijn we alle elementen in de camper langsgegaan met toelichting en uitleg over de (technische) werking ervan. 

opleverig-mercedes-sprinter-camper-2

opleverig-mercedes-sprinter-camper-3

Proost🥂

Daarna was het tijd voor taart en champagne! (alcoholvrij, want er moest nog worden gereden😉) En genoten we met meegebrachte hapjes door F&J (zó lief!) van een prachtige zonsondergang.

Een tweede huis

F&J, we hebben er met veel liefde en plezier aan jullie camper gewerkt. Wij vonden het een eer om voor jullie een camper te bouwen, die bij jullie past en waarin iedereen gelukkig is. En de missie is helemaal geslaagd toen we hoorde dat deze camper voor jullie aanvoelt als een 2e huis. 

Wij wensen jullie en de kids heel veel camperplezier toe💙🌿

opleverig-mercedes-sprinter-camper-6

Meer foto’s zien van deze camper?

Bekijk portfolio ▸ 

Labels

« Terug

Scroll naar boven