« Terug

Proost!🥂 Op deze stoere casco camper voor ondernemers

casco-camper-opleverig-volkswagen-crafter-6.jpg29 jun

Albert en Marissa van de Fitsbusz hebben een stoere Volkswagen Crafter bedrijfsbus (L2H2) uit 2016 gekocht. Deze hebben wij omgebouwd naar casco camper. Deze camper voor ondernemers wordt ook wel Stealth Camper genoemd. Je kunt hem zowel zakelijk gebruiken, als ermee op vakantie gaan.

Casco Camper
Albert en Marissa vinden het leuk om het eigen interieur in de camper te bouwen. Zoals het bed, de zitbank en de keuken. Maar zien het niet zitten om de technische werkzaamheden te verrichten zoals het aansluiten van het elektra, isoleren van de bus, plaatsen van extra ramen en het aansluiten van de diesel standkachel. Dat mochten wij voor hen doen. Dit noemen wij een casco camper. Bij oplevering is deze camper technisch gereed, zodat Albert en Marissa direct aan de slag kunnen met het bouwen van het interieur. 

Woensdag 9 juni 2021 was het voor Albert en Marissa uit Breda zo ver! Met gezonde spanning opende ze de deur van hun stoere casco buscamper.

casco-camper-opleverig-volkswagen-crafter

Technische uitleg

Nadat ze zelf rustig alles hebben bekeken, zijn wij alle (technische) elementen in de camper langs gaan met toelichting en uitleg.

casco-camper-opleverig-volkswagen-crafter-4

casco-camper-opleverig-volkswagen-crafter-2

Proost!🥂

Daarna was het tijd voor taart en champagne! (alcoholvrij, want er moest nog worden gereden😉) De fles werd vooraf flink geschut zodat de kurk ervan af vloog. Daarna overhandigde Wander de sleutels terug aan de eigenaars van deze camper.

casco-camper-opleverig-volkswagen-crafter-5

casco-camper-opleverig-volkswagen-crafter-3

Bedankt!

Albert en Marissa, we hebben met veel passie en plezier gewerkt aan jullie mooie bus. De camper is technisch gereed en we wensen jullie veel plezier met het bouwen van het interieur en uiteindelijk ook veel camper- en werkplezier toe! 

Ben je benieuwd naar meer foto’s van deze camper en de elementen die in deze camper te vinden zijn?

Bekijk portfolio ▸ 

Meer over informatie over een camper voor ondernemers

Lees blog ▸ 

Labels

« Terug

Scroll naar boven